flag Судова влада України

Прокопова Яна Валеріївна

26 березня 2024, 11:43

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»

       Запорізький апеляційний суд інформує позивача Прокопову Яну Валеріївну, що за результатом розгляду апеляційної скарги Прокопової Яни Валеріївни в особі представника Чернікова Дениса Юрійовича на ухвалу Жовтневого районного суду м. Запоріжжя від 08 лютого 2024 року у справі № 331/3064/23(апеляційне провадження 22-ц /807/673/24) за позовом Прокопової Яни Валеріївни до Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу, прийнято судове рішення від 25 березня 2024 року  (вебадреса судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень - https://reyestr.court.gov.ua/)

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному сайті Запорізького апеляційного суду  позивач Прокопова Яна Валеріївна вважається повідомленою про результат розгляду справи.

 

 

Суддя-доповідач                                                                      Е.А.Онищенко

 

Секретар судового засідання                                                  С.В. Книш