flag Судова влада України

Петров Георгій Михайлович

22 квітня 2024, 11:29

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Запорізький апеляційний суд повідомляє: адвоката позивача Петрова Георгія Михайловича за апеляційною скаргою Санько Олексія Андрійовича на рішення Запорізького районного суду Запорізької області від 18 грудня 2023 року у справі № 317/3364/21 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/550/24) за позовом Санько Олени Петрівни до Санько Олексія Андрійовича про стягнення аліментів на утримання дитини та на утримання матері дитини до досягнення дитиною трьох років.

   Колегією суддів судової палати з розгляду цивільних справ Запорізького апеляційного суду прийнято судове рішення від 02 квітня 2024 року (вебадреса судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень - https://reyestr.court.gov.ua/Review/118324482)

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному сайті Запорізького апеляційного суду: адвокат позивача Петров Георгій Михайлович  вважається повідомленим про розгляд справи.

 

 

Суддя                                                                                         О.В.Крилова

 

Секретар судового засідання                                                   А.В.Бєлова