flag Судова влада України

Призначено розгляд апеляції адвокатів щодо запобіжного заходу громадянину, підозрюваному у викраденні професора Запорізького вишу

23 квітня 2021, 17:02

    Прес-служба суду інформує, що до Запорізького апеляційного суду надійшла апеляційна скарга від  захисників підозрюваного М. – адвокатів Зелінської О. та Шостак А. на ухвалу Орджонікідзевського  районного суду м. Запоріжжя від 31 березня 2021 року, якою задоволено клопотання слідчого та до громадянина М., який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 146 КК України застосовано запобіжний  захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів, до 28 травня 2021 року включно.

    За даними слідства, група осіб підозрюються у викраденні  та незаконному позбавленні волі професора Луай Файсал Муца, з корисливих мотивів.  Їх діяння спричинили тяжкі наслідки.

    Розгляд апеляції  призначено на 10:30 годину  27 квітня 2021 року.

    Звертаємо увагу відвідувачів суду на те, що до закінчення загальнодержавного карантину в Україні продовжує діяти масковий режим -  до приміщення суду будуть допущені громадяни лише за наявності маски чи респіратора та з дотриманням безпечної соціальної дистанції.

    Шановні представники ЗМІ! Якщо ви плануєте відвідати судове засідання, просимо завчасно попередити відповідальну особу - головного спеціаліста із забезпечення зв`язків зі ЗМІ - Цвєтік Сніжану т.(061) 239-60-73 (з'єднання за внутрішнім номером), задля забезпечення достатньої кількості місць у залі судового засідання з дотриманням усіх карантинних заходів. Одночасно нагадуємо, що згідно ч.6 ст.27 Кримінального процесуального кодексу України проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, транслювання судового засідання по радіо і телебаченню, а також проведення звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури допускаються на підставі ухвали суду, що приймається з урахуванням думки сторін та можливості проведення таких дій без шкоди для судового розгляду. 

Суддя-доповідач Світлана Дадашева

Справа: 335/129/21 

 

Прес-служба суду.