flag Судова влада України

Призначено розгляд апеляції прокурора щодо запобіжного заходу С., який підозрюється у викраденні професора Луай Муца

29 квітня 2021, 16:10

    Прес-служба суду інформує, що до Запорізького апеляційного суду надійшла апеляційна скарга прокурора на ухвалу Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 16 квітня 2021 року, якою залишено без задоволення клопотання старшого слідчого про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою до громадянина С., який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 146 КК України та застосовано до нього запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту, з покладанням певних процесуальних обов’язків.

    За даними слідства, група осіб підозрюються у викраденні та незаконному позбавленні волі професора Запорізького вишу Луай  Муца, з корисливих мотивів. Їх діяння спричинили тяжкі наслідки.

    Розгляд апеляції призначено на 14:45 годину 05 травня 2021 року.

    Звертаємо увагу відвідувачів суду на те, що до закінчення загальнодержавного карантину в Україні продовжує діяти масковий режим - до приміщення суду будуть допущені громадяни лише за наявності маски чи респіратора та з дотриманням безпечної соціальної дистанції.

    Шановні представники ЗМІ! Якщо ви плануєте відвідати судове засідання, просимо  завчасно попередити відповідальну особу - головного спеціаліста із забезпечення зв`язків зі ЗМІ - Цвєтік Сніжану т.(061) 239-60-73 (з'єднання за внутрішнім номером), задля забезпечення достатньої кількості місць у залі судового засідання з дотриманням усіх карантинних заходів. Одночасно нагадуємо, що згідно ч.6 ст.27 Кримінального процесуального кодексу України проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, транслювання судового засідання по радіо і телебаченню, а також проведення звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури допускаються на підставі ухвали суду, що приймається з урахуванням думки сторін та можливості проведення таких дій без шкоди для судового розгляду. 

Суддя-доповідач Марина Тютюник

Справа: 335/129/21

 

 

Прес-служба суду