flag Судова влада України

Призначені до розгляду апеляції на вирок у справі шкуродерів із Запорізької області

21 травня 2021, 10:42

    Прес-служба суду інформує, що до Запорізького апеляційного суду надійшли апеляційні скарги від захисника обвинуваченої Христини Степаненко - адвоката Волочкіна В. та прокурора на вирок Вільнянського районного суду Запорізької області від 26 лютого 2021 року, яким Христина Степаненко засуджена за ч. 3 ст. 301 (розповсюдження, виготовлення, зберігання та збут зображень та відеопродукції порнографічного характеру), ч. 3 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з тваринами) до 5 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займатися діяльністю, пов`язаною з виготовленням та реалізацією фото та відеопродукції  на 3 роки. ЇЇ співмешканець – Олександр Скорін засуджений за ч. 3 ст. 301 КК України до 4 років позбавлення волі з іспитовим строком 3 роки та позбавленням права займатися діяльністю, пов`язаною з виготовленням і  реалізацією фото та відеопродукції на 3 роки.

Розгляд апеляцій  призначено на 12-30 годину 24 травня 2021 року.              

    Звертаємо увагу відвідувачів суду на те, що до закінчення загальнодержавного карантину в Україні продовжує діяти масковий режим - до приміщення суду будуть допущені громадяни лише за наявності маски чи респіратора та з дотриманням безпечної соціальної дистанції.

    Одночасно нагадуємо, що згідно ч.6 ст.27 Кримінального процесуального кодексу України проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, транслювання судового засідання по радіо і телебаченню, а також проведення звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури допускаються на підставі ухвали суду, що приймається з урахуванням думки сторін та можливості проведення таких дій без шкоди для судового розгляду. 

Доповідач: суддя Вадим Рассуждай.

Справа:  314/4423/20

 

 

 

Прес-служба суду