flag Судова влада України

Призначено розгляд апеляції адвоката щодо продовження запобіжного заходу 16-річній дівчині, яка підозрюється у побитті школярок

07 лютого 2022, 16:13

Прес-служба суду інформує, що до Запорізького апеляційного суду надійшла апеляційна скарга від захисника підозрюваної  Т. –  адвоката Олени Безуглої на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Запоріжжя від 28 січня 2022 року, якою задоволено клопотання слідчого та неповнолітній Т., яка підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 189 КК України, ч. 2 ст. 296 КК України, продовжено строк тримання під вартою у межах строку досудового розслідування до 07 березня 2022  року включно.

За даними досудового слідства, 16-річна Т. підозрюється у тому, що 22 листопада приблизно о 19-00 годині на спортивному майданчику однієї  зі  шкіл Шевченківського   району  м. Запоріжжя  разом з трьома  дівчатами-підлітками зухвало побили 3-х школярок, при цьому ображаючи їх нецензурними словами.  Крім цього,  неповнолітня Т. підозрюється у  вимаганні грошей  з  потерпілих.

Розгляд апеляції призначено на 15:10 годину 09 лютого 2022 року.

Засідання буде відбуватися в режимі відеоконференції із Запорізьким слідчим ізолятором, в якому утримується  підозрювана.

Звертаємо увагу відвідувачів суду на те, що до закінчення загальнодержавного карантину в Україні продовжує діяти масковий режим - до приміщення суду будуть допущені громадяни лише за наявності маски чи респіратора та з дотриманням безпечної соціальної дистанції.

 

Справа: 336/729/22

 

Прес-служба суду