flag Судова влада України

Призначено розгляд апеляції захисника щодо запобіжного заходу жінці, яка на камеру катувала тварин

18 серпня 2020, 16:25

Інформуємо, що колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Запорізького апеляційного суду на 10:30 год. 21 серпня 2020 року призначено розгляд апеляційної скарги захисника підозрюваної С. – адвоката Ірини Жовніренко на ухвалу слідчого судді Вільнянського районного суду Запорізької області  від 11.08.2020р., якою задоволено клопотання слідчого та застосовано до громадянки С., яка підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з тваринами) та ч.2 ст. 301 КК України (розповсюдження, виготовлення, зберігання та збуту зображень та відеопродукції порнографічного характеру) запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк 60 днів до 09 жовтня 2020 року.

Звертаємо увагу відвідувачів суду на те, що до закінчення загальнодержавного карантину в Україні продовжує діяти масковий режим, тобто до приміщення суду допускаються громадяни лише за наявності  маски  чи  респіратора. 

У зал судового засідання будуть допущені слухачі з дотриманням безпечної соціальної дистанції, передбаченої умовами карантину.

 

Доповідач -  суддя Олександр Гончар

Єдиний унікальний номер справи: 314/3279/20

 

Прес-служба суду