flag Судова влада України

Власниці нелегального дитячого садка продовжено строк тримання під вартою

07 липня 2021, 17:54

    Прес-служба Запорізького апеляційного суду повідомляє, що 07 липня 2021 року колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у відкритому судовому засіданні розглянуто апеляційну скаргу захисників Павла Буділки та Миколи Середи в інтересах обвинуваченої Ірини Суханової на ухвалу Шевченківського районного суду м. Запоріжжя від 15 червня 2021року, якою задоволено клопотання прокурора та Сухановій, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.2 ч.2 ст.115 КК України Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини) продовжено запобіжний захід у виді тримання під вартою  на строк 60 днів, до 14 серпня 2021 року включно.     

    У апеляційній скарзі захисники обвинуваченої просили ухвалу місцевого суду скасувати та постановити нову, якою обрати Ірині Сухановій запобіжний захід не пов’язаний з триманням  під вартою.

    У судовому засіданні були  присутні громадськість, ЗМІ.

    За результатами апеляційного розгляду, заслухавши думку учасників судового процесу та  перевіривши матеріали провадження, колегією суддів постановлено ухвалу та оголошено резолютивну її частину, якою апеляційну скаргу захисників в інтересах обвинуваченої Ірини Суханової залишено без задоволення, рішення суду –  без змін.

    Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає. 

Доповідач: суддя Олександр Гончар.

Пошук у ЄДРСР по вказаній справі можна здійснити за № 336/5497/20

 

 

Прес-служба суду