flag Судова влада України

Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід чоловіку, який збив поліцейського автівкою

21 вересня 2021, 10:07

Запорізький апеляційний суд інформує, що 20 вересня 2021 року, колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у відкритому судовому засіданні розглянуто апеляційну скаргу адвоката Кисельова О.М. в інтересах підозрюваного Д. на ухвалу слідчого судді Михайлівського районного суду Запорізької області від 02 вересня 2021 року, якою задоволено клопотання слідчого та застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Органом досудового слідства громадянин Д. підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286-1, ст. 348 КК України.

Нагадаємо: 31 серпня 2021 року у смт. Михайлівка Василівського району Запорізької області, під час складання протоколу про адміністративне правопорушення, водій Д., перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, завів двигун власного автомобіля, в якому перебувала дитина, та почав рухатись у напрямку поліцейського, що стояв на шляху. Підхопивши останнього на капот, водій продовжив свій рух, втікаючи від поліції. Внаслідок пригоди поліцейський отримав численні травми ніг та був госпіталізований. У дитини, що перебувала в салоні авто, діагностували струс головного мозку.

За результатами апеляційного розгляду судом постановлено ухвалу, якою апеляційну скаргу адвоката Кисельова О.М. залишено без задоволення, а ухвалу слідчого судді Михайлівського районного суду Запорізької області від 02 вересня 2021 року – без змін.

 

Суддя-доповідач: Рассуждай В.Я.

Справа № 321/1269/21

 

Прес-служба суду