flag Судова влада України

До уваги відвідувачів Запорізького апеляційного суду!

18 жовтня 2021, 12:28

З 18 жовтня 2021 року у м. Запоріжжя у зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації, встановлено «червоний рівень» епідемічної небезпеки та впроваджуються додаткові карантинні заходи. Про це  повідомляє Запорізька міська рада.

У зв’язку з чим, Запорізький апеляційний суд звертається до громадян, які  не є  учасниками судових процесів з проханням утриматися від візиту до суду. Громадян, які  є учасниками судових процесів просимо утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін.

Звертаємо увагу, що вхід до приміщення суду здійснюється виключно з використанням засобів індивідуального захисту (маска чи респіратор),  що закривають ніс та рот,  у тому числі виготовлених самостійно.

Якщо у Вас є ознаки гострої респіраторної  хвороби – утримайтеся від візиту до суду,  не наражайте на небезпеку інших громадян та працівників суду.

Нагадуємо, що документи можна подати засобами поштового, факсимільного та електронного зв’язку, через електронний кабінет в підсистемі «Електронний суд» за посиланням https://cabinet.court.gov.ua/  та через «безконтактну скриньку», яка встановлена на першому поверсі суду біля посту охорони.

Альтернативні способи звернення до суду

  • Поштою  на адресу: пр. Соборний, 162, м. Запоріжжя, 69005;
  • електронною поштою: inbox@zpa.court.gov.ua;
  • телефоном: приймальня вхідної кореспонденції (061) 239-60-87 (ф) ;
  • цивільна канцелярія (061) 239-61-17;
  • кримінальна канцелярія (061) 239-04-38. 

     Просимо звернути увагу, що графік роботи суду не змінено.

  • початок робочого дня – о 9:00 протягом робочих днів тижня; 
  • кінець робочого дня – у понеділок, вівторок, середу, четвер о 18:00; у п’ятницю – о 16:45; 
  • обідня перерва –  з 13:00 до 13:45.  

 

Вся актуальна інформація розміщується на офіційному веб-сайті Запорізького апеляційного суду: https://zpa.court.gov.ua/sud4807/ та на сторінці у мережі Facebook.  

Просимо із розумінням поставитися до ситуації, яка склалась в організації роботи суду в період карантину!

 

 

Прес-служба суду