flag Судова влада України

Розглянуто апеляційну скаргу на ухвалу про заміну запобіжного заходу підозрюваному у стрілянині в кафе «Аристократ»

05 серпня 2022, 12:02

Прес-служба апеляційного суду повідомляє, що 05 серпня 2022 року колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у відкритому судовому засіданні розглянуто апеляційну скаргу прокурора Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя Чорного А.К. на ухвалу слідчого судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 18 липня 2022 року, якою було задоволено клопотання захисника підозрюваного громадянина Л. – адвоката Кравця К.Є., та змінено підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Громадянин Л. підозрюється у вчиненні  кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України.

В апеляційній скарзі прокурор просив ухвалу місцевого суду скасувати та постановити нову, якою відмовити в задоволенні клопотання захисника про зміну запобіжного заходу та обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Судовий розгляд відбувся за участі підозрюваного та потерпілої.

За результатами апеляційного розгляду, заслухавши думку учасників судового процесу, перевіривши матеріали провадження, колегією суддів постановлено ухвалу та оголошено резолютивну її частину, якою апеляційну скаргу прокурора задоволено частково, ухвалу суду першої інстанції скасовано та постановлено нову ухвалу, якою відмовлено в задоволенні клопотання захисника про зміну підозрюваному Л. запобіжного заходу.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з моменту її проголошення, касаційному оскарженню не підлягає.

 

Суддя-доповідач: Марина Тютюник

З повним текстом ухвали апеляційного суду можна буде ознайомитись за допомогою Єдиного державного реєстру судових рішень.

Єдиний унікальний номер справи – № 335/7034/21

 

Прес-служба суду