flag Судова влада України

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАЛИШИВ БЕЗ ЗМІН ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД ЧОЛОВІКУ, ПІДОЗРЮВАНОМУ В КОЛАБОРАЦІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ

15 серпня 2022, 15:44

Запорізький апеляційний суд повідомляє, що 15 серпня 2022 року відбулось судове засідання за апеляційною скаргою захисника підозрюваного М. – адвоката Балкового Р.Л. на ухвалу слідчого судді Жовтневого районного суду м. Запоріжжя від 03 серпня 2022 року, якою задоволено клопотання слідчого та застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без визначення розміру застави.

Вказана особа підозрюється у тому, що маючи сталі зв’язки з представниками фсб та збройних сих російської федерації, громадянин М. займав посаду у незаконно створеному правоохоронному органі на тимчасово окупованій території м. Мелітополь – начальника карного розшуку т.зв. «народної міліції» в м. Мелітополь.

В апеляційній скарзі сторона захисту просила ухвалу суду першої інстанції скасувати, та відмовити в задоволенні клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

За результатами розгляду апеляційної скарги, колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційну скаргу захисника підозрюваного М. – адвоката Балкового Р.Л. залишено без задоволення, а ухвалу місцевого суду – без змін.