flag Судова влада України

Підозрюваний у смертельній ДТП залишиться під вартою

09 листопада 2022, 15:51

   Запорізький апеляційний суд повідомляє, що 09 листопада 2022 року, колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ розглянуто апеляційну скаргу захисника Гребнєва І.І. в інтересах підозрюваного громадянина Б. на ухвалу Ленінського районного суду м.Запоріжжя від 26 жовтня 2022 року, якою задоволено клопотання слідчого та продовжено строк запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 днів.

   Органом досудового слідства громадянин Б. підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб.

   Нагадуємо, що у Запоріжжі вдень 28 липня цього року сталася ДТП, в ході якої водій на високій швидкості зім'яв кілька автівок, після чого виїхав на узбіччя і зніс комунальників, які косили траву.

   За результатами апеляційного розгляду судом постановлено ухвалу, якою апеляційну скаргу захисника Гребнєва І.І. залишено без задоволення, а ухвалу місцевого суду – без змін.

 

Справа № 334/2868/22

Суддя-доповідач – Гончар О.С.

 

 

Прес-служба суду