flag Судова влада України

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАЛИШИВ БЕЗ ЗМІН ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД, ПІДОЗРЮВАНОМУ У ЗАМАХУ НА ВБИВСТВО НА ЗАМОВЛЕННЯ

12 січня 2023, 10:22

Запорізький апеляційний суд повідомляє, що 11 січня 2023 року відбулось судове засідання за апеляційною скаргою захисника підозрюваного Д. – адвоката Шляніна І.В. на ухвалу слідчого судді Орджонікідзевського районного суду міста Запоріжжя від 16 грудня 2022 року, якою задоволено клопотання слідчого та застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без визначення розміру застави.

Вказана особа підозрюється у тому, що 10 вересня, у селищі Сонячне Запорізького району, здійснила замах на вбивство підприємця, кинувши гранату на територію приватного домоволодіння.

В апеляційній скарзі сторона захисту просила ухвалу суду першої інстанції скасувати, та відмовити в задоволенні клопотання слідчого, та обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

За результатами розгляду апеляційної скарги, колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційну скаргу захисника підозрюваного Д. – адвоката Шляніна І.В. залишено без задоволення, а ухвалу місцевого суду – без змін.

 

Головуючий суддя – Рассуждай В.Я.

Справа № 335/7231/22

 

Прес-служба суду