flag Судова влада України

Запорізький апеляційний суд залишив Безлепкіну Валерію Михайловичу запобіжний захід – тримання під вартою з визначенням застави

30 жовтня 2018, 17:02

    Запорізький апеляційний суд інформує, що сьогодні 30 жовтня 2018 року, колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у відкритому судовому засіданні розглянуто апеляційну скаргу адвоката Ткаченка Д.І. в інтересах підозрюваного Безлепкіна В.М. на ухвалу слідчого судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 16 жовтня 2018 року, якою задоволено клопотання слідчого та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з визначенням застави в розмірі 3 524 000 грн., з покладанням певних обов’язків, передбачених ст. 194 КПК України, у разі внесення застави.

    Органом досудового слідства Безлепкін Валерій Михайлович підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

   За результатами апеляційного розгляду судом постановлено ухвалу, якою апеляційну скаргу адвоката Ткаченка Д.І. залишено без задоволення, а ухвалу слідчого судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя  від 16 жовтня 2018 року – без змін.

 

 

Прес-служба

Запорізького апеляційного суду