flag Судова влада України

Розгляд апеляційних скарг у кримінальному провадженні відносно так званої "банди лисих" перенесено

23 листопада 2018, 17:13

     Розгляд  апеляційних скарг першого заступника  Генерального прокурора, процесуального  прокурора,  потерпілої Коноваленко О.В., обвинувачених Горяйнова Є.А., Бондаренка  Є.М., Лукашенка Р.В.,  Шабаліна  А.Ю., Рамошина О.І., Мокроусова О.В. та їх захисників, поданих на вирок Орджонікідзевського районного суду міста Запоріжжя від 15 лютого 2018 року  буде продовжено   30  листопада   2018 року о 10.00 год.

     Присутність представників засобів масової інформації під час розгляду справи можлива без попередньої акредитації.

     Звертаємо увагу, що відповідно до частини 4 статті 11 Закону  України «Про судоустрій і статус суддів» присутні в залі судового засідання  представники засобів масової інформації можуть проводити в залі судового засідання фотозйомку, відео- та аудіо запис з використанням портативних відео- та аудіо технічних засобів без отримання окремого дозволу суду, але з урахуванням обмежень, встановлених законом. Трансляція судового засідання може здійснюватися  з дозволу суду.

     Згідно ч.6 ст.27 Кримінального процесуального кодексу України проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, транслювання судового засідання по радіо і телебаченню, а також проведення звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури допускаються на підставі ухвали суду, що приймається з урахуванням думки сторін та можливості проведення таких дій без шкоди для судового розгляду. 

 

 

За повідомленням прес-служби суду