flag Судова влада України

Запорізький апеляційний суд залишив рецидивісту Григоренку Юрію, в кримінальних колах відомому як «Григора», запобіжний захід – тримання під вартою

29 березня 2019, 11:00

    Запорізький апеляційний суд інформує, що сьогодні 29 березня 2019 року колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у відкритому судовому засіданні в режимі відеоконференції розглянуто апеляційну скаргу захисника підозрюваного Юрія Григоренка адвоката Олександра Гришина на ухвалу слідчого судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 13 березня 2019 року про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

    Правоохоронні органи підозрюють Юрія Григоренка у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296, ч. 2 ст. 309 КК України (хуліганстві, вчиненому особою, раніше судимою за хуліганство, із застосуванням вогнепальної зброї та незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні наркотичних засобів без мети збуту).

    За результатами апеляційного розгляду судом постановлено ухвалу, якою апеляційну скаргу захисника залишено без задоволення, ухвалу Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя суду від 13 березня 2019 року – без змін.

    Ухвала суду оскарженню в касаційному порядку не підлягає і набирає законної сили з моменту її проголошення.

 

 

За повідомленням прес-служби суду