flag Судова влада України

Запорізьки судді переймають досвід комунікаційних комітетів Одеси та Івано-Франківська

30 травня 2019, 16:09

    Сьогодні, 30 травня 2019 року в рамках українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи для голів судів м.Запоріжжя та області відбувається круглий стіл на тему: «Роль Комунікаційних комітетів у забезпеченні довіри до системи правосуддя».

    Жюлі Терьєн, заступник Уповновноваженого з питань федеральних суддівських справ Канади поінформувала про роботу, проведену в рамках Проекту, яка була присвячена обміну знаннями і вивченню практичного досвіду у пілотних регіонах (Одеська та Івано-франківська область). Звернула увагу присутніх на наступний етап Проекту, який буде присвячений поширенню напрацьованого досвіду.

   Про діяльність Комітету судової комунікації Одеської області та досвід роботи розповів голова Господарського суду Одеської області Володимир Петров.Елла Катаєва, суддя Одеського окружного адміністративного суду та Тарас Антоняк, голова Івано-Франківського міського суду у ході презентаційної доповіді розповіли про діяльність Міжвідомчих комітетів системи правосуддя Одеської та Івано-Франківської областей. 

    Наприкінці заходу відбулася жвава дискусія учасників щодо можливостей створення Регіональних комунікаційних комітетів.

 

 

За повідомленням прес-служби суду