flag Судова влада України

Власниці нелегального дитячого садка Ірині Сухановій продовжено строк тримання під вартою

10 серпня 2020, 16:09

Прес-служба Запорізького апеляційного суду повідомляє., що сьогодні 10 серпня 2020 року колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у відкритому судовому засіданні в режимі відеоконференції розглянуто апеляційну скаргу захисника Павла Буділки в інтересах підозрюваної Ірини Суханової  на ухвалу слідчого судді Орджонікідзевського  районного суду м. Запоріжжя від 30 липня 2020року, якою задоволено клопотання слідчого та Сухановій, яка підозрюється у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини) продовжено запобіжний  захід у виді тримання  під вартою  на строк  60 днів до 27  серпня 2020 року  включно.  

Засідання відбувалося в режимі відеоконференції із Запорізьким слідчим ізолятором, у якому тримається підозрювана.

У судовому засіданні були  присутні громадськість, ЗМІ.

У апеляційній скарзі захисник підозрюваної просив ухвалу місцевого суду скасувати, постановити нову, якою обрати Ірині Сухановій запобіжний захід не пов'язаний з триманням під вартою.

За результатами апеляційного розгляду, заслухавши думку учасників судового процесу та перевіривши матеріали провадження, колегією суддів постановлено ухвалу та оголошено резолютивну її частину, якою апеляційну скаргу захисника в інтересах  підозрюваної Ірини Суханової залишено без задоволення, ухвалу слідчого судді –  без зміни.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

 

Доповідач: суддя Валерій Фомін.

 

Справа 335/4795/20

 

Прес-служба суду