flag Судова влада України

Увага! Вакансія

30 травня 2023, 11:13

Запорізький апеляційний суд  повідомляє про наявну вакансію секретаря судового засідання відділу забезпечення діяльності судової палати з розгляду кримінальних справ (держана служба, категорія «В»).

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» у період воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору обов’язковість якого передбаченого Законом України «Про державну службу».

Вимоги до кандидата на посаду: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища юридична освіта (молодший бакалавр, бакалавр, магістр).

Для розгляду кандидатури рекомендуємо особам, які претендують на зайняття зазначеної посади, направити до 09.06.2023р. на офіційну електронну адресу суду inbox@zpa.court.gov.ua резюме за формою визначеною Додатком 2-1 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 №246 (зі змінами та доповненнями) та інші документи (лише за бажанням кандидата), які підтверджують досвід роботи, професійні компетентності тощо.

Призначення на посаду в апараті суду здійснюється керівником апарату суду (керівником державної служби) за результатами співбесіди.

Для участі у співбесіді працівником відділу управління персоналом будуть запрошені кандидати за результатами перевірки поданих документів. Таке запрошення буде здійснюватися засобами телекомунікаційного зв’язку шляхом повідомлення/узгодження дати  та часу проведення співбесіди.

 

Контактний телефон для довідок (061) 239 01 09 (відділ управління персоналом).