flag Судова влада України

Керівник апарату суду взяла участь у врученні дипломів

18 січня 2024, 12:08

 

 

 

 

 

 

17 січня 2024 року в Запорізькому національному університеті пройшло урочисте вручення дипломів магістрам права.

Гостями заходу стали представники судової гілки влади, адвокатури, бізнесу та оборонної промисловості. Серед запрошених була й керівник апарату Запорізького апеляційного суду, заслужений юрист України – Інна Пругло.

Інна Іванівна побажала випускникам впевнено йти на зустріч своїм мріям, нічого не боятися, практично та із задоволенням реалізовувати свої знання та навички, отримані за роки навчання. Побажала натхнення, миру та Перемоги, а також запросила молодих правників приєднуватись до дружньої команди працівників апеляційного суду.

Окрім Інни Пругло, від судової влади привітати нових колег завітав голова Заводського районного суду м. Запоріжжя Руслан Сінєльнік, який також побажав випускникам успіху у майбутній професійній діяльності.

На пам'ять про цю приємну зустріч декан юридичного факультету Тетяна Коломоєць вручила гостям примірники книги відомого норвезького дослідника і науковця у сфері права Ганса Петтера Ґравера «Герої в суддівській мантії: добросовісне (чесне) суддівство в умовах аморальних законів».

Неможливо не відмітити, що ще вчорашні студенти пройшли важкий шлях у навчанні через випробування, які ми всі мали за останні роки, а свій професійний шлях розпочинають у надважкий для країни час, та, будемо сподіватись, зможуть зробити свій внесок у Перемогу України та її подальший розвиток.

Дякуємо Силам оборони України, що навіть у найтемніші часи завдяки їхній мужності та силі, ми можемо мати хоч невелике, але свято.