flag Судова влада України

Суд залишив без змін запобіжний захід тренеру, який підозрюється у розбещенні 11-річного хлопчика

01 вересня 2021, 18:29

    Прес-служба суду інформує, що 01 вересня 2021 року колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних  справ у закритому судовому засіданні в режимі відео конференції було розглянуто апеляційну скаргу захисника в інтересах підозрюваного Д. на ухвалу слідчого судді Жовтневого районного суду м. Запоріжжя  від 15 серпня 2021 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого та застосовано до громадянина Д, який підозрюється у вчиненні злочину,  передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України (розбещення малолітньої дитини), запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів до 12 жовтня 2021 року включно.  Визначено альтернативний запобіжний захід у виді застави в сумі  47 580 гривень (20 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб).

    За даними досудового слідства, тренер з бойових мистецтв підозрюється у вчиненні розпусних  дій  відносно 11-ти річного хлопця під час тренування дитини у себе вдома. 

    В  апеляційній скарзі захисник просила скасувати ухвалу слідчого судді місцевого суду та постановити ухвалу, якою обрати Д. запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

    У судовому засіданні апеляційної інстанції сторона захисту підтримала свої апеляційні вимоги, прокурор заперечував проти задоволення скарги.

    За результатами апеляційного розгляду, заслухавши думку усіх учасників судового процесу та перевіривши матеріали провадження, колегією суддів постановлено ухвалу та оголошено резолютивну її частину, якою апеляційну скаргу захисника залишено без задоволення, ухвалу слідчого судді – без змін.

    Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Пошук у ЄДРСР по вказаній справі можна здійснити за № 331/4460/21

  

 

Прес-служба суду