flag Судова влада України

Жінку, яка на камеру катувала тварин залишено під вартою

21 серпня 2020, 16:28

Прес-служба Запорізького апеляційного суду інформує, що сьогодні 21 серпня 2020 року колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у закритому судовому засіданні в режимі відеоконференції розглянуто апеляційну скаргу захисника в інтересах підозрюваної С. на ухвалу слідчого судді Вільнянського районного суду Запорізької області від 11 серпня 2020року, якою задоволено клопотання старшого слідчого та застосовано до громадянки С., яка підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з тваринами) та ч.2 ст. 301 КК України (розповсюдження, виготовлення, зберігання та збуту зображень та відеопродукції порнографічного характеру) запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк 60 днів до 09 жовтня 2020 року включно.

Засідання відбувалося в режимі відеоконференції із Вільнянським слідчим ізолятором, у якому утримується підозрювана та з Вільнянським  районним судом Запорізької області,  у  якому  перебувала  прокурор.  

Не погодившись із  рішенням слідчого судді,  захисник  просила його скасувати та постановити нову ухвалу, якою змінити підозрюваній запобіжний захід на інший не пов'язаний з триманням під вартою.

За результатами апеляційного розгляду, заслухавши думку учасників судового процесу та перевіривши матеріали провадження, колегією суддів постановлено ухвалу та оголошено резолютивну її частину, якою апеляційну скаргу захисника в інтересах  підозрюваної С. залишено без задоволення, ухвалу слідчого судді – без зміни.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.     

 

Доповідач: суддя Олександр Гончар

 

Справа 314/3279/20

 

Прес-служба суду